Natalia

Met Hallelujah To The Beat keerde Natalia in 2023 terug naar de radiogolven, streamingplatformen, theaterzalen én festivalpodia.

Het is intussen meer dan 20 jaar geleden dat de wereld haar leerde kennen tijdens de immens populaire talentenjacht "Idool". Na een spannende finale bracht ze in 2003 de single 'Without You' uit. Ondertussen staat de teller op 8 studio-albums, 3 live-albums, 45 singles, 3 muziek-dvd's, een ontelbaar aantal concerten en televisieprogramma's.

Natalia maakte begin 2023 haar plannen voor een nieuwe theatertournee bekend. In één adem kondigde ze ook haar nieuw album met dezelfde naam 'Halleluja To The Beat' aan. Het nieuwe album van Natalia 'Hallelujah To The Beat' kwam op 21 april 2023 uit. Ze bracht de nummers uit dat album voor het eerst live tijdens een korte theatertournee in mei en juni 2023. Daarna trok ze met haar band langs een paar goedgekozen festivals om de Natalia anno 2023 op iedereen los te laten.

Na een succesvol comebackjaar brengt Natalia haar groots jubileumfeest in 2024 naar de Vlaamse zalen met haar onovertroffen show “20 Years! Greatest hits tour”. Met trots mogen wij haar in ons Affligem verwelkomen, in De Montil.

Image
Image

Natalia

I've only just begun to fight
Image

Natalia

Risin'
Image

Natalia

Piece Of My Heart