Laura Lynn

Laura Lynn komt uit een muzikale familie waar de voorgaande twee generaties ook al op het podium actief waren. Laura woonde deze optredens trouw bij. Ze besloot het spoor van de familie te volgen en volgde een muzikale opleiding aan de showbizzschool in Oostende. Hier ontmoette ze andere Vlaamse artiesten zoals Christoff, Gunther Levi en Filip D’Haeze (later in Swoop en Familie). Tegelijkertijd voltooide ze een opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Haar eerste optreden in januari 2005 werd mogelijk gemaakt door Filip D'Haeze. Wat daarna volgde kan een bliksemcarrière genoemd worden. Haar optredens voor VTM en de TROS hebben daar zeker aan bijgedragen.

In 2011 maakte Laura bekend dat ze een relatie heeft met Matthias Lens, ex-accordeonist van het schlagersduo The Sunsets. Ze beviel op 20 september 2012 van een dochter, waarvoor ze op haar album Dat goed gevoel ook een nummer met haar naam heeft opgenomen.

In 2015 maakte ze samen met Tine Embrechts en Nathalie Meskens deel uit van het gelegenheidstrio The Lynn Sisters. Ze gaven een optreden op Het Schlagerfestival en namen een album op, Soldiers of love.