Christoff

We schrijven 2006 en Christoff blijft bevestigen. Met "Eenmaal komt voor jou die dag" creëert hij, met de hulp van zijn platenfirma ARS, een nieuwe nummer 1. De nieuwe frisse sound weet meteen iedereen te bekoren.

Het in 2007 uitgebracht album "Blauwe OgChristoff Bio - afbeelding 1en" wordt een gouden plaat in België. De Duitse versie van het titelnummer is meteen de aanzet tot de start van zijn Duitse carrière. In dit jaar maakt Christoff ook zijn debuut op het Schlagerfestival in Hasselt en verwerft hij de publiekstitel van 'Koning van de Polonaise'. De succestrein is niet te stoppen en de hits volgen elkaar in sneltempo op.

Het daarop volgende album "Zeven Zonden" uit 2008 wordt bij de release al meteen met goud bekroond en haalt de Top van de Ultratop charts. De grootste concurrentie in de zomer van 2008 komt uit eigen familie… . Want zus Lindsay's debuutsingle "Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat" wordt eveneens een grote hit.

Inmiddels ontpopt Christoff zich meer en meer tot een live performer en de eerste concerten van Christoff worden uitstekend onthaald door het grote publiek. In 2009 zorgt Christoff voor de langste polonaise ooit op het Schlagerfestival in Hasselt. Ondertussen timmert Christoff hard verder aan zijn carrière in Duitsland. Hij krijgt de volledige Duitse pers op zijn hand. Met citaten als 'Der Superstar aus Belgien' kan het ook in Duitsland niet meer stuk. Met zijn nieuw album "1001 nachten" behaalt Christoff zijn tweede platinum album op rij.

"Alle Hits" wordt uitgebracht in 2010. Het is een verzamel-cd en wordt het best verkochte album van Christoff tot nu toe, met meer dan 32.000 verkochte exemplaren. Parallel start in dat jaar de eerste Duitse tour samen met de Duitse megapopulaire tv-host Florian Silbereisen.

Christoff bio - afbeelding 22011 was een jubileumjaar voor Christoff. De nog jonge entertainer kan nu al terugblikken op een mooie 20-jarige carrière. Hij vierde dit met het album "Christoff en vrienden", Live on tour optredens en niet te vergeten het "Christoff en vrienden"-concert dat op 19 november doorging in de Ethias Arena te Hasselt. Ook 2012 zal een rollercoaster van nieuwe avonturen met zich meebrengen. In juni brengt Christoff een nieuwe album uit in Duitsland, daarnaast zal Christoff samen met een select groepje van 'muzikale vrienden' Vlaanderen doorkruisen met de tourversie van het eerdere grote concert "Christoff en vrienden" dat in november 2011 plaatsvond in de Ethias Arena te Hasselt. Voor Christoff ziet de toekomst er ronduit schitterend uit en de verwachtingen zijn hoog gespannen naar alles wat nog komen gaat, en dit zowel in België als in Duitsland!

Na een fantatisch optreden op De Mooiste Nacht 2015 is Christoff uiteraard opnieuw aanwezig voor De Mooiste Nacht 2016. Christoff zette 2016 alvast feestelijk in door zijn 4de MIA te winnen.